Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe modetrends. Mix & Match jouw favoriete sieraden en horloges voor de perfecte lente look. Met de actie 2+1 gratis op alles* ontvang je het goedkoopste item gratis! Voeg drie items naar keuze toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend!

 

The perfect look

Het zonnetje begint te schijnen en de temperatuur loopt op. De lente staat symbool voor een fris nieuw begin, dus hoe leuk is het om dit seizoen te starten met een nieuwe look.

Sieraden en horloges zijn de perfecte items om jouw look mee af te maken. Of je nu kiest voor minimalistische en fijne armbanden of opvallende vintage ringen, deze items maken je outfit elke dag uniek en nog belangrijker: ze zeggen iets over jouw persoonlijkheid.

The perfect look

Het zonnetje begint te schijnen en de temperatuur loopt op. De lente staat symbool voor een fris nieuw begin, dus maak met sprankelende sieraden je outfit elke dag af en nog belangrijker: ze zeggen iets over jouw persoonlijkheid.

 
 

Vintage rings

De vintage geïnspireerde ringen zijn een niet te missen trend dit lenteseizoen. De vintage ringen zijn gemaakt van het materiaal staal en zijn afgewerkt met een 18 karaat goldplated laagje. Met welke vintage ring maak jij jouw outfit compleet? Door de verschillende steentjes en kleurtjes passen deze ringen perfect bij dit lenteseizoen! 

Mix en match deze items met elkaar en maak de meest unieke combinaties. Ontvang nu de 3e ring gratis met de actie 2+1 gratis op alles*!

Vintage rings

De vintage geïnspireerde ringen zijn een niet te missen trend dit lenteseizoen. Mix en match deze items met elkaar en maak de meest unieke combinaties. Shop deze items nu met de actie 2+1 gratis op alles* en ontvang de derde ring gratis! 


De actievoorwaarden
Alle vriendschapsringen, trouwringen, speciale bestellingen, Disney, Spotter, Lorus, Diamond Solitair, Guess, sale items en reeds afgeprijsde gouden en diamanten sieraden zijn uitgesloten van deze actie. De actie is alleen geldig in onze online shop en loopt van woensdag 22 maart t/m maandag 27 maart.

Get inspired

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..