Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Helmond

Welkom bij de Lucardi winkel in Helmond, waar je naast een uitgebreid assortiment sieraden ook terecht kunt voor professionele piercing services. Wij bieden piercings aan in het platte gedeelte van het oorkraakbeen en de neusvleugels.

Zoek je naar een betrouwbare piercing shop in Helmond? Kom langs bij Lucardi Helmond. Je hebt geen afspraak nodig om door onze gespecialiseerde medewerkers geholpen te worden.

Tijdens je bezoek aan onze winkel zullen onze getrainde medewerkers je voorzichtig uitleggen waar jouw gekozen piercing zal worden geplaatst. Met ons veilige Studex-systeem wordt je nieuwe piercing nauwkeurig en hygiënisch aangebracht. Na het zetten van de piercing bieden wij uitgebreide nazorginstructies en nazorgproducten die ook beschikbaar zijn in onze winkel.

Voor meer informatie over onze piercingservices, bezoek onze informatiepagina over piercen bij Lucardi.

In onze Lucardi vestiging in Helmond bieden we een diversiteit aan services, inclusief het zetten van piercings op professionele wijze.

Kom langs om de mogelijkheden te ontdekken voor oor- en neuspiercings, en ervaar de zorgvuldige service waar Lucardi om bekend staat.

Voor meer details over onze piercings en om een voorbeeld van onze werkwijze te zien, nodigen wij je uit om onze piercing informatiesite te bezoeken.

Piercen