Professionele Piercingservices bij Lucardi in Hoorn

Welkom bij de Lucardi winkel in Hoorn, waar je niet alleen prachtige sieraden kunt kopen, maar ook kunt profiteren van diverse diensten waaronder het professioneel laten zetten van piercings. We specialiseren ons in het plaatsen van piercings in het kraakbeen van het oor en de neusvleugels.

Op zoek naar een betrouwbare piercing shop in Hoorn? Je bent altijd welkom bij Lucardi in Hoorn, waar je zonder afspraak terecht kunt voor een piercing.

Onze ervaren medewerkers zullen je eerst adviseren over de plaatsing van je nieuwe piercing en vervolgens zorgvuldig met het Studex-systeem de piercing plaatsen. Na het zetten van de piercing ontvang je uitgebreide informatie over de nazorg om een snelle en veilige genezing te bevorderen.

Voor meer informatie over onze piercingservices, lees onze uitgebreide gids over piercen bij Lucardi.

Bezoek Onze Lucardi Winkel in Hoorn voor Piercings

Bij de Lucardi winkel in Hoorn bieden we naast een uitgebreid assortiment sieraden ook het zetten van piercings aan. Wij zijn experts in piercings in het platte deel van het oorkraakbeen en de neusvleugels.

Kom langs bij onze winkel in Hoorn voor je volgende piercing. Wij werken zonder afspraak, dus je kunt gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Na het plaatsen van de piercing zorgen we dat je alle benodigde informatie krijgt voor de nazorg. Ontdek onze kwaliteitsproducten die je helpen bij een vlotte herstel na het piercen.

Lees meer over onze service op de Lucardi piercen informatiesite.

Piercen