Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Roermond

Bij de Lucardi winkel in Roermond, bekend om haar uitgebreide assortiment aan sieraden, kun je ook terecht voor professionele piercingservices. Wij specialiseren ons in het zetten van piercings in het platte deel van het oorkraakbeen en in de neusvleugels.

Op zoek naar een betrouwbare piercing shop in Roermond? Kom langs bij Lucardi waar geen afspraak nodig is. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar, gelegen in het hart van Roermond.

Bij een bezoek aan Lucardi voor een neuspiercing of oorpiercing, zullen onze getrainde specialisten de procedure zorgvuldig uitleggen en demonstreren waar de piercing geplaatst zal worden. Met behulp van het veilige en hygiënische Studex systeem, garanderen wij een professionele plaatsing en uitgebreide nazorginstructies. Ook bieden we nazorgproducten aan die het genezingsproces kunnen versnellen, direct beschikbaar in onze winkel.

Meer informatie over onze piercingservices vind je op onze uitgebreide piercen informatiepagina.

Zoek je een ervaren piercer in Roermond? Bezoek de Lucardi winkel, waar je snel en zonder afspraak geholpen wordt. Ons vriendelijke team staat klaar om je te voorzien van een veilige en comfortabele piercingervaring.

We bieden een verscheidenheid aan piercingservices aan en gebruiken alleen de beste technieken en apparatuur. Na de plaatsing van je piercing zorgen we dat je goed geïnformeerd naar huis gaat met alle benodigdheden voor een goede nazorg.

Voor meer details of om onze andere juwelen te bekijken, bezoek Lucardi juwelier Roermond of ontdek onze speciale aanbiedingen voor gaatjes schieten in Roermond en horloges.

Piercen