Piercen bij Lucardi in Veenendaal

Bij de Lucardi winkel in Veenendaal kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services, inclusief het zetten van piercings. Wij zijn gespecialiseerd in piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en in de neusvleugels.

Op zoek naar een piercing shop in Veenendaal? Je kunt direct langskomen bij onze Lucardi winkel zonder een afspraak te maken.

Voordat je een neuspiercing of oorpiercing laat zetten, zullen onze getrainde medewerkers in Veenendaal je eerst informeren over de exacte positie van de piercing. Vervolgens wordt de piercing met het Studex systeem gezet, en krijg je uitgebreide informatie over de nazorg. Producten voor de nazorg of een sneller herstel zijn direct in onze winkel beschikbaar.

Wil je meer informatie over piercen bij Lucardi? Bezoek onze informatiepagina over piercen voor details.

Ontdek ook andere diensten zoals gaatjes schieten in Veenendaal, of bekijk ons assortiment aan horloges en oorbellen beschikbaar bij Lucardi juwelier Veenendaal.

Bij de Lucardi winkel in Veenendaal kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor diverse services, waaronder piercen. Wij zetten piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en ook in de neusvleugels.

Zoek je een piercing shop in Veenendaal? Bezoek onze Lucardi winkel zonder afspraak voor professionele piercing services.

Onze ervaren medewerkers zullen je begeleiden door het gehele proces van het krijgen van een neuspiercing of oorpiercing, van de locatiebepaling tot de nazorg. Alle benodigde nazorgproducten zijn verkrijgbaar in de winkel.

Voor meer details over onze piercingservices, kun je onze uitgebreide gids over piercen bij Lucardi lezen. Bekijk ook onze andere diensten zoals

Piercen