Vriendschapsarmbanden van Friends Forever

9 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Heb jij een persoon waar je alles mee deelt en dus een echte Best Friend Forever? Dan mag je haar best eens in het zonnetje zetten! Dat kan natuurlijk je hartsvriendin zijn, maar ook je moeder of je dochter. Het is een leuk gebaar om dan allebei een sieraad te dragen die aangeeft dat jullie altijd met elkaar verbonden zullen zijn. Daar is een vriendschapsarmband van Friends Forever perfect voor!

Koop de leukste vriendschapsarmband bij Lucardi

Je hebt keuze uit allerlei verschillende kleurtjes, zodat jullie lievelingskleur er zeker weten bij zit! En je kunt de Friends Forever armband heel persoonlijk en speciaal maken. Er zit namelijk een graveerplaatje op zodat je er een leuke tekst op kunt zetten die veel voor jullie betekent. Graveer bijvoorbeeld jullie namen of een andere leuke tekst die alleen jullie begrijpen. Met deze twee vriendschapsarmbandjes zijn jullie voor altijd aan elkaar verbonden! 

Bestel snel de Friends Forever vriendschapsarmbanden online in de webshop

Maak je BFF happy met een Friends Forever vriendschapsarmband, speciaal voor jullie twee! Je kunt de armbandjes nu bestellen op de webshop en onthoud: als je een gravure door wil geven dan moet je dat aangeven voordat je de armband in de winkelmandje stopt. Je kunt zelfs een hartje toevoegen door de tekens < 3 in te voeren. Hoe leuk is dat? Betalen kan door middel van MasterCard, VISA en vele andere betaalmogelijkheden. Wij leveren de armbandjes snel bij je thuis! Een perfect cadeautje: be together forever!