Houten dameshorloge

9 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Kies je voor een houten horloge, dan kies je pas echt voor een uniek accessoire om je pols! Bij Lucardi vind je daarom een collectie houten horloges van het duurzame merk Hot & Tot. In deze collectie vind je naast unisex modellen ook mooie houten horloges voor dames. Een houten horloge is modieus, comfortabel en is perfect combineerbaar met sieraden van andere materialen.  

Houten dameshorloge, een duurzame en modieuze keuze!

Met een houten horloge van Hot & Tot kies je voor fair fashion. Zo komt het hout van deze dameshorloges uit duurzaam beheerde bossen en wordt het verpakkingsmateriaal gemaakt van gerecycleerd materiaal. Naast duurzaam is een Hot & Tot houten dameshorloge vooral ook zeer modieus! Je kan kiezen uit een houten horloge met een vierkante of ronde wijzerplaat, en kleine of grote houten schakels. En wat dacht je van die prachtige, warme houtkleuren? Kijk snel eens rond in onze collectie Hot & Tot dameshorloges en kies het horloge wat het beste bij jou(w stijl) past!

Bestel een houten dameshorloge online bij Lucardi

Bentere hout je op zoek naar een houten dameshorloge, voor jezelf of als geschenk om je lief of bestie mee te verrassen? Kijk dan eens rond in onze collectie Hot & Tot houten horloges. Ben je niet zeker of je beter met een donkere of lichkleur zou staan? Bestel ze en probeer het uit, of kom langs in één van de Lucardi winkels. Niet tevreden over de maat, de kleur of het product zelf? Dan kan je het eenvoudig omruilen of terugsturen bij Lucardi.