Vriendschapskettingen

Huidige pagina Ga naar pagina

Ben jij op zoek naar een mooie ketting voor jou en je bestie? Dan ben je bij Lucardi aan het juiste adres! In onze sieraden collecite vind je de mooiste sets met een ketting om zelf te dragen, en een ketting om weg te geven. Schenk het bijvoorbeeld aan je vriendin of zus zodat jullie altijd aan elkaar verbonden blijven. Of geef je mama een kettingenset voor Moederdag!

Shop jouw vriendschapsketting voor 2

Onze vriendschapskettingen zijn erg leuk om te geven en om te krijgen. In onze best friends en mama-dochter collectie vind je dan ook diverse kettingen sets voor 2. Zo zijn er stalen kettingen, maar ook plated kettingen met een laagje goud. Liever een mooie tekst om jouw hals? Dan zijn er ook kettingen met de tekst “soul sisters”, voor jou en je zus of bestie of wie jouw zielsverwant is!

Shop jouw moeder-dochter ketting online

Bij Lucardi shop je heel gemakkelijk vanuit je luie stoeleen mooie kettingen set. Bestel je voor 21.00u, dan heb je de kettingenset de volgende werkdag al in huis! Daarnaast is het geen enkel probleem om het collier terug te sturen als je toch liever iets anders aanschaft. Betalen doe je veilig en snel via iDeal, AfterPay, Mastercard of VISA. Dus geen excuses meer, shop snel je moeder-dochter ketting of vriendschapsketting online bij Lucardi!