Huidige pagina Ga naar pagina

Wat is er nou een leuker cadeau voor een echte K3 fan dan een mooi sieraad helemaal in K3 stijl?! Bij Lucardi verkopen we nu een hele collectie met K3 sieraden en hierin zitten ook hele leuke ringen. De stijl van K3 is vrolijk en vol felle kleurtjes, dit zie je dan ook helemaal terug in de sieraden. De hele collectie K3 sieraden is gemaakt van zilver en versierd met schattige bedeltjes.

Een ring met het K3 logo voor de echte mini fan!

Er zijn een aantal verschillende kinderringen in het K3 thema. Zo zijn er ringetjes met een regenboog, hartje of muzieknootje maar er zijn ook ringen met het K3 logo. Kan je eigenlijk niet kiezen welke ring je het leukste vind? Ze kunnen natuurlijk ook leuk met elkaar gecombineerd worden door bijvoorbeeld aan elke hand een ander ringetje te dragen.

Shop jouw favoriete K3 ring bij Lucardi

Heb je dé perfecte ring gevonden waar jij een kleine meid helemaal happy mee gaat maken? Dan bestel je die gemakkelijk en snel in de Lucardi webshop. Je krijgt bij de ring al een leuke K3 verpakking maar je kan er natuurlijk ook een mooi Lucardi cadeaudoosje bij bestellen om het cadeautje in te geven.