Theona Trasmanas

Galaxy sieraden

Sterretjes, manen, zonnetjes: we see them everywhere! Sieraden met een galaxy thema is een grote trend die je nu overal spot.

Sparkling sterren

Een symbool dat altijd populair blijft zijn sterren. Sterren kunnen altijd. Geef jouw outfits net dat beetje extra sparkle en bling door een sieraad met een ster toe te voegen aan je look. Houd jij van een subtiele look? Kies dan bijvoorbeeld voor simpel paar sterren studs oorbellen in het materiaal zilver. Bij Lucardi vind je ook genoeg sterren sieraden die zijn afgewerkt een glimmertje zoals mooie zirkoniastenen of kristalstenen. Genoeg keus dus!

Shine like the sun

Wij worden vrolijk van de zon! Zowel in het echt zodra het lekker weer is als in onze sieraden. Zon sieraden fleuren niet alleen je humeur op maar ook je sieradenstash. De zilveren zon sieraden in onze collectie zijn afgewerkt met een zirkoniasteen zodat jouw sieraden nóg meer opvallen zodra jij in het zonnetje gaat staan en het licht op jouw sieraden weerkaatst. You will be shining like the sun!

Maan sieraden

Maan sieraden kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Net als sterren sieraden zijn maan sieraden al een lange tijd ontzettend populair en deze items kunnen altijd gedragen worden. Of het nou hartje zomer is of tijdens het knusse winter, jouw looks kun je altijd afmaken met een leuk maan sieraad. Geef je ringparty bijvoorbeeld een upgrade met een minimalistisch maan ring of combineer jouw opgestoken kapsel met een glinsterend paar oorhangers.

Light it up (bliksem sieraden)

Last but not least: een galaxy thema is niet compleet zonder stoere bliksemschichten! Mogen jouw sieraden juist wel opvallen? Overweeg dan zeker om bliksem sieraden toe te voegen aan je sieradencollectie voor een stoere touch. Deze sieraden zijn ook leuk om te combineren met andere sieraden die in het galaxy thema vallen. Op deze manier draag je verschillende items maar je look blijft wel in hetzelfde thema.

Wat vind jij van deze trend? Wij zijn groot fan! Galaxy sieraden hoef je natuurlijk niet alleen te combineren met sieraden uit hetzelfde thema. Een leuk sterren kettinkje kun je gemakkelijk dragen met jouw favoriete hartjes ketting, zo creëer je een speels layered effect. Have fun mix and matching!