Nieuwste Trend: Armbanden met tekst & symbolen

Wij hebben voor deze trend twee nieuwe sieraden ontworpen: naambangles en een mesh armband met sliders! Bij naambangles kun je je vast wel iets voorstellen: een armband met naam! Maar wat zijn sliders dan? Lees verder, en kom alles te weten over deze twee nieuwe soorten sieraden!

Naambangle

Van bangles heb je vast al weleens gehoord. We hebben ze al in verschillende modellen, enkele van onze favorieten zijn de Guess bangles. Nu hebben wij de bangle in een nieuw jasje gestopt. Hoe dan? Wij hebben van de bangle een variant als naamarmband gemaakt. Een nieuwe variant als armband met tekst. Supergaaf toch? De bangles zien er zo uit:

Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Je kan de bangles personaliseren door er zelf een tekst op te zetten. We hebben alle letters van het alfabet beschikbaar. Zo kan je elke tekst samenstellen die je wilt, bijvoorbeeld de naam van je kind, partner of beste vriend/vriendin. Een woord dat voor jou een betekenis heeft zoals “love”, “hope” en “lucky” kan natuurlijk ook! Naast de letters hebben we een aantal tekens om de armband nog wat op te leuken, van een “&-teken” tot een hartje en sterretje als symbool. Het personaliseren van de armband is heel makkelijk, je schuift de letters en symbolen via de opening over de bangle en zo creëer je een naam of woord.

Vind jij het net zo leuk als wij? Klik dan op de website en start met het creëren van je eigen naambangle. Of het nou voor jezelf is of als cadeau, dit sieraad is persoonlijk en uniek door jouzelf gecreëerd! Oh en wist je trouwens dat we de naambangle ook in een ketting variant hebben? Bekijk deze naamkettingen in de webshop.

Mesharmband met sliders

Weleens gehoord van bedels die je aan een armbandje kan hangen? Ook dit hebben wij in een nieuw jasje gestopt! In onze Donna Mae collectie vind je nu een mesh armband met een riemsluiting, speciaal gemaakt voor de sliders. Hieronder zie je de armband in de kleuren zilver, goud en rosegoud:

Wereldbol

Dit is niet zomaar een wereldbol, maar in de vorm van een hartje. Hoe schattig is dat! Met deze slider laat jij meteen je liefde voor reizen zien, geen twijfel aan mogelijk. Draag deze slider overal met je mee aan je armbandje, zodat het de hele wereld met je mee rond kan reizen!

Hope

Naast symbolen, hebben we ook sliders met woorden erop. Een van deze varianten is het woord: Hope. Dit betekent “hoop” in het Nederlands. Dit woord kan voor iedereen iets persoonlijks betekenen, en daarom vinden wij het zo mooi! Waar denk jij aan bij het woord hoop?

Klavertje vier

We hebben allemaal weleens een beetje geluk nodig, toch? Nou wij weten er in ieder geval alles van en daarom vinden wij het enorm schattig om dit leuk symbooltje aan je mesh armband te schuiven. En wij vinden de volgende quote hier echt bij passen: “De kunst van gelukkig zijn ligt in de kracht om geluk te halen uit de kleine dingen.”

Ben jij helemaal geinspireerd om zelf aan het mixen en matchen te gaan? Naast een leuk armbandje voor jezelf is dit natuurlijk ook een superidee als cadeautje voor bijvoorbeeld je beste vriendin. Kies een slider waarbij jij aan je beste vriendin denkt, en geef het als cadeau! Zo weet je zelfs al wat je voor haar volgende verjaardag kan geven: nog een slider natuurlijk! Bekijk hier alle mesh armbanden en sliders. Veel plezier met samenstellen!