gravure
gravure
Renée van Druten

Sieraden met eigen handschrift

Je sieraad graveren is dé trend op het gebied van accessoires. Gepersonaliseerde sieraden zijn dan ook niet meer weg te denken en zijn hier to stay. Daarom vertellen we je graag meer over sieraden met jouw eigen handschrift! Een gravure maakt een sieraad uniek én het ziet er leuk uit. Ga jij voor een sieraad met je voornaam, je voorletter of misschien de initialen van jouw namen? Jij kiest zelf wat er het beste bij jou past!

Een sieraad graveren

Tegenwoordig zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van gravures. Zo kan je bijvoorbeeld een foto op een sieraad laten gravure bij onze collectie fotogravure sieraden of zelfs een vingerafdrukgravure. En wist je dat je reguliere gravures ook gewoon bij ons in de winkels kan laten zetten? Loop eens langs en vraag onze medewerkers om advies!

Gravure met eigen handschrift

Maar wist je dat je bij Lucardi ook sieraden met jouw eigen handschrift kunt laten graveren? Hoe gaaf is dat?! Je ziet een mooi voorbeeld op bovenstaande afbeelding, met de kettingen uit deze collectie.

Maar hoe werkt dit precies? Kies het sieraad dat je wilt laten graveren.

Je klikt op onze website op “nieuwe gravure” waarbij je een veld krijgt waar je een bestand kan uploaden. Het bestand moet een foto zijn van jouw handschrift. Vervolgens upload je deze bij het artikel dat je wilt laten graveren. Hierop gebaseerd wordt een gravure gemaakt. Voor het beste resultaat zorg je ervoor dat het contrast van het handschrift op de foto en de achtergrond duidelijk zichtbaar is.

Je plaatst dan de bestelling zoals je normaal ook zou doen. Het artikel zal met jouw handschrift worden gegraveerd! Let wel op, want het graveren van deze sieraden hebben een levertijd van ongeveer 4 weken. Wees dus op tijd met bestellen!

Heel veel shop-plezier!