vriendschapsringen
vriendschapsringen
Tessa Broekhuizen

Vriendschapsringen - Een symbool van verbintenis

Vriendschapsringen blijven een tijdloze trend en worden vaak gekocht bij koppels die al langere tijd bij elkaar zijn. Vriendschapsringen staan bekend als een vorm van loyaliteit, en geef je vaak wanneer je al een tijdje in een relatie zit en een symbolische verbintenis aangaat.

We hebben al een aantal jaar een collectie met vriendschapsringen, waar we regelmatig nieuwe vriendschapsring modellen aan toevoegen. Het leuke van deze collectie is dat je vaak een heren- en een damesmodel hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vriendschapsring zonder en met een zirkonia steentje. Deze combinatie vind je bij de ringen die je aanklikt. Mocht je binnenkort gaan verloven of wil je aan jouw vriend of vriendin laten zien wat je voor elkaar betekent, dan hebben wij hieronder de nieuwste trends op het gebied van relatieringen voor je.

Zilver met goud combinatie

Tegenwoordig zie je vaak dat er zowel goud als zilver wordt gedragen en dat dit per dag nog wel eens kan verschillen. Daarom is er nu de combinatie van goud en zilver in een vriendschapsring verwerkt, aangezien dit een ring is die je dagelijks zal dragen. Het leuke van deze ringen is dat je kunt kiezen voor verschillende patronen. Je kunt onder andere kiezen voor een vriendschapsring met een ruit, een zilveren vriendschapsring met schuine gouden baan of met een schakel.

Unisex ringen

Doordat de meeste ringen over het algemeen een tijdloze uitstraling hebben, zijn er tegenwoordig veel vriendschapsringen unisex. Hierbij kun je voor zowel de man als de vrouw hetzelfde model uitkiezen. Zo zijn er nu hele leuke schakelringen aan het assortiment toegevoegd. Hieronder zie je een assortiment aan unisex ringen:

 verlovingsringen

Een persoonlijke vriendschapsring

Wil je een vriendschapsring écht van jou en je vriend of vriendin maken? Dan kun je er een mooie gravure in laten zetten. Een gravure laat je al plaatsen voor €7,99, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit een tekst in combinatie met een hart. De levertijd is daarbij slechts 1 tot 2 dagen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op het product te klikken en daarna een nieuwe gravure toe te voegen.

Kortom, er zijn keuzes genoeg en een ring vind je al vanaf €19,98! Het leuke aan het assortiment vriendschapsringen is dat je de 2e vriendschapsring met een mooie korting krijgt. Wil jij jouw liefde verrassen? Dan is dit dé kans!