Als we in Nederland gouden sieraden zeggen, bedoelen we dat een artikel een meerderheid van goud moet bevatten. Gouden sieraden worden altijd gemaakt in combinatie met andere metalen, dus 14 karaat geeft hiermee de verhouding goud aan. In Nederland houdt dat in dat een sieraad van 14 karaat bestaat uit 58,5% goud. 18 karaat staat voor 75% goud, en is daarom ook hoger in prijs. De hoeveelheid goud in een sieraad herken je ook aan de code die altijd in het sieraad staat, bijvoorbeeld 750 (van 75%) bij 18 karaat gouden sieraden. Naast 14 karaat en 18 karaat goud, vind je ook 9 karaat in ons assortiment. 9 Karaat staat voor een samenstelling met daarin 37,5% goud. We kregen veel vraag naar 18 karaat sieraden en besloten daarom ons assortiment aan te vullen met 18 karaat artikelen! We vinden deze nieuwe collectie zelf erg leuk! Heb jij de collectie al bekeken?

Kettingen van 18 karaat goud

De 18 karaat kettingen zijn tijdloos! Zo zijn we zelf erg fan van de disc ketting, waarbij je de gouden ketting op twee verschillende maten kan dragen: 42 en 45cm. Wil je wel graag een ketting van 18 karaat goud maar is dit niet helemaal jouw stijl? Kijk dan eens bij de andere modellen

18 karaat gouden sieraden

18 karaat gouden ringen

We hadden al een aantal 18 karaat gouden ringen in het assortiment maar we kregen veel vragen of deze ook voor kinderen verkrijgbaar zouden zijn. Daarom is het assortiment nu ook aangevuld met de 18 karaat gouden kinderringen. Erg leuk om te geven bij bijvoorbeeld een speciale verjaardag of een communie, gouden sieraden zijn altijd een goed idee! Ook hebben we diverse damesmaten beschikbaar, in combinatie met een diamant of zirkonia.

18 karaat gouden kinderringen

Gouden oorbellen van 18 karaat

Zijn gouden sieraden helemaal jouw ding? Dan zijn de tijdloze en klassieke 18 karaat witgouden oorbellen of ringetjes erg leuk om te dragen. Dit matcht altijd met je outfit van de dag. 

18 karaat gouden armbanden

Last but not least, to finish the look: de armbanden! Met een leuke fantasiearmband of gouden armband met bolletjes maak je de look helemaal af!

18 karaat gouden sieraden set

Het assortiment zal de aankomende weken nog meer aangevuld worden met nieuwe sieraden. Wat vind jij van onze nieuwe collectie?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..