30% korting op alle 9 karaat sieraden* Shop nu!

Heb je wel eens meegemaakt dat je in een korte periode overal om je heen dezelfde cijferreeks te zien krijgt? Het is precies 22:00 uur, diezelfde dag zie je dat je nog 22 euro in je portemonnee hebt. Een week later kom je een oude foto van jezelf tegen toen je 22 was. Dan denk je vast ‘wat een toeval…’, maar is het wel zo’n toeval? Angel numbers zijn in feite deze getallen die volgens velen met een reden in jouw leven komen. Lees in deze blog alles over engelen getallen en de betekenis van de meest bekende reeksen: 111 t/m 999.

Wat zijn angel numbers?

Duizenden mensen uit alle delen van de wereld, en van elke geloofsovertuiging merken bepaalde nummerreeksen op, op klokken, timers, kentekenplaten, billboards en allerlei andere plekken. Zij geloven dan ook dat deze cijfers een bericht vormen vanuit een hogere macht; engelen nummers.

Jouw engelen, ofwel spirit guides, leiden jou door het leven via gedachtes, gevoelens, visioenen, maar dus ook door middel van getallen. Pythagoras zei dat alles in het heelal wiskundig nauwkeurig is en dat elk getal zijn eigen vibraties en betekenis heeft. Velen geloven dan ook dat de plaatsing van de nummers in een reeks een speciale betekenis heeft die jou kan helpen liefde, vrede en duidelijkheid te vinden in het leven.

Hoe lees je angel numbers?

Het interpreteren van jouw engelnummers is een persoonlijke reis waarbij je op intuïtie af moet gaan. Zegt jouw gevoel jou dat een cijfer(reeks) je aandacht trekt en je een bepaald gevoel geeft? Dan is het het misschien waard om even een kijkje te nemen naar de betekenis.

Als er meer dan drie cijfers in een reeks staan, is het middelste cijfer (of cijfers) de primaire focus, aangezien dit de kern van de boodschap en betekenis is. Na het bekijken van de kernboodschap van het middelste cijfer kun je de betekenis van de gehele reeks opzoeken en de betekenissen aan elkaar koppelen.

Bijvoorbeeld: een herhalende getallenreeks van 376. Het getal 7 moet eerst worden bekeken en ontcijferd. Vervolgens kijk je naar elk individueel nummer 3, 7 en dan 6. Het geheel van het getal 376 kan dan worden opgeteld en teruggebracht tot een enkel cijfer 3 + 7 + 6 = 16 (1 + 6 = 7). Dit maakt nummer 7 het getal met de belangrijkste betekenis.

Engelen getallen en de betekenis

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw reeks uit een set verschillende cijfers bestaat, al deze reeksen kun je opzoeken om de betekenis te achterhalen. 111 T/m 999 komen het meest voor, daarom hebben wij de betekenis hiervan voor jullie op een rij gezet:

  • 111 - Positivity: een wake-up call van het Universum; “kijk even om je heen, je bent op de goede weg”. Zie jij vaak 111? Jij brengt dan positiviteit en harmonie in de wereld. 
  • 222 - Love: 2 wordt geassocieerd met relaties. Zie je vaak 222 dan is het tijd om te bouwen aan de relatie met jouw dierbaren. Soms betekent het zelfs dat je soulmate dichtbij is. 
  • 333 - Balance: tijd om je geest, lichaam en ziel op één lijn moet brengen. Een aspect in jouw leven is uit balans. Misschien heb je bijvoorbeeld te hard gewerkt en had je de laatste periode niet genoeg tijd om met je dierbaren door te brengen?
  • 444 - Family: 4 staat voor je thuis en gezin. Als je nummer 444 blijft zien, begin dan meer aandacht te besteden aan je binnenste cirkel. 
  • 555 - Change: als je overal 555 ziet, is dit het moment om een nieuwe richting in te slaan. Houd je ogen open voor nieuwe kansen en wees niet bang voor verandering.
  • 666 - Optimism: 666 klinkt misschien als een slecht voorteken, maar de 6 is verbonden met een idealistisch wereldbeeld en optimisme. 666 Staat voor positieve relaties met anderen.
  • 777 - Intuition: lucky you! Jij staat op het punt om iets geweldigs te krijgen, want 7 is een indicatie van wijsheid, zelfreflectie en intuïtie. Neem dus je onderbuikgevoelens serieus.
  • 888 - Creation: 8 is verbonden met bouwen en creëren. Je zal merken dat je aan je toekomst werkt en denkt. 888 Staat ook voor realisme, het moment om achter de waarheid te komen.
  • 999 - Compassion: De betekenis van 999 is altijd gekoppeld aan brede zorgen over de planeet of het menselijk ras. Jouw moment dus om een ander te helpen en goed te doen!

Draag jouw angel number altijd dichtbij

Voel jij je erg verbonden met een bepaalde cijfer of cijferreeks en wil je een dagelijkse reminder van deze betekenis? Dan is het dragen van een angel number sieraad perfect voor jou! We hebben bij Lucardi een nieuwe collectie met angel number sieraden waarbij je jouw getalreeks zelf kan invoeren. Je kan ook jouw angel numbers laten graveren op een item naar keuze.

Goudkleurige angel number ketting Rose kleurige angel number ketting Zilverkleurige angelnumber ketting


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..