Sieraden met edelsteen zijn helemaal hot. Zo zijn er armbanden, kettingen, oorbellen en ringen met edelsteen te vinden bij Lucardi. Deze mooie nieuwe collectie heet de Moonlight Gemstones collectie, en komt met een superleuk katoenen zakje waar je je jouw sieraad met edelstenen in kan bewaren. Welke sieraden met edelsteen zou jij het liefst toevoegen aan jouw collectie? 

Dé sieradentrend van nu: edelstenen

Sieraden met edelstenen, je kan er niet meer omheen. Onze Moonlight Gemstones collectie bestaat dan ook uit echte edelstenen die elk een andere betekenis en energie hebben. In totaal zijn er zes verschillende edelstenen om uit te kiezen, zoals Labradorite of Amazonite. Elke edelsteen heeft ook een andere kleur. Zoek jij bijvoorbeeld een armband met rosékleurige edelsteen? Dat kan! Dit is bijvoorbeeld de Rose Quartz en staat voor liefde en harmonie. Het zal jou helpen om je meer open te stellen. Zo kan je ook kiezen voor wat jij nodig hebt, zoals steun, kracht, balans of vertrouwen. Kies wat jij nodig hebt!

lucardi sieraden met edelsteen armband met edelsteen lucardi

In onze Moonlight Gemstones collectie zitten kettingen, armbanden, oorbellen én ringen. Zo kan jij kiezen wat jij het liefst draagt. Onderstaande ringen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in het zilver en of zilver met een goldplated laagje. De sieraden kunnen dan ook makkelijk gecombineerd worden met elkaar of met andere sieraden.

Sieraden met edelsteen kopen

Ben jij benieuwd naar de hele collectie? Bekijk ze nu op onze website! De Moonlight Gemstones collectie bestaat niet alleen uit losse sieraden, maar je vindt ook mooie sets waarbij je oorbellen en een ketting combineert voor een mooie prijs. Wil je graag de collectie in de winkel zien? Check dan even of het item op voorraad is door te klikken op "controleer winkelvoorraad", of bestel een item die je laat bezorgen in één van onze filialen bij jou in de buurt. Je hoeft dan niet af te rekenen, maar kan in de winkel het sieraad met edelsteen rustig bekijken! 

Wat betekenen edelstenen? 

Zoals we eerder al aangaven zit er achter elke edelsteen een andere betekenis en helende werking. Wil jij hier meer over weten? Hieronder zie je de verschillende stenen die we bij Lucardi verkopen in sieraden. En als je jouw sieraad met edelsteen aanschaft, krijg je er ook een boekje bij met een uitleg!

lucardi wat betekenen edelstenen armbanden lucardi met edelstenen


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..