2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

We kennen het allemaal. Je wordt wakker, het is nog vroeg en je bent bezig met je outfit van de dag en je kiest een paar leuke armbandjes uit voor de perfecte look! Je komt alleen handen de kort om het armbandje zelf om te doen. Je doet verwoed een paar pogingen die mislukken, je loopt rood aan en probeert vervolgens nog wat gekke maniertjes. En dan lukt het bijna! Maar helaas glipt het armbandje weer weg. Dat kan makkelijker! Bekijk onze tutorial hieronder en doe je armbandje voortaan fluitend om! Geen tijd om de video te bekijken? Lees dan het stappenplan aan het einde van deze blog!

 

Heb je geen paperclip bij de hand? Geen probleem, gebruik een van de andere handigheidjes die je vast al in huis hebt, zoals een veiligheidsspeld, elastiekje of een stukje plakband. nog meer handigheidjes om makkelijk je armbandje om te doen

 

Stappenplan

Even geen tijd om de video te bekijken, of weet je niet meer hoe het zat? Hier hebben we de stappen nog eventjes voor je uitgeschreven!

 

1. Kies een van de handigheidjes, zoals een paperclip, veiligheidsspeld, elastiekje of plakband

2. Bevestig het handigheidje aan je armbandje

3. Je armbandje ligt nu '"vast"

4. Bevestig nu de twee eindjes van je armband aan elkaar

5. Shine met je armbandje zonder een rood aangelopen hoofd!

 

Simple as that! Dit zorgt er toch voor dat je de dag een stukje relaxter start. Maar ben jij nu helemaal onhandig met armbandjes? Kies dan voor een trendy en heel betaalbare variant met bijvoorbeeld een magneetsluiting, zoals onze Everlasting Moments armbandjes.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..