We are live! In samenwerking met influencer en actrice Britt Scholte hebben we de collectie Myla by Britt Scholte gelanceerd. Britt staat onder andere bekend om haar acteerrollen in series als Brugklas en GTST en heeft daarnaast een enorm bereik opgebouwd via social media. We zijn onwijs trots op deze collectie en vertellen je er graag meer over.

De sieraden collectie van Britt Scholte

De collectie bestaat uit 58 items. De sieraden zijn gemaakt van het materiaal staal en zijn afgewerkt met een laag 18 karaat goldplating. Hierdoor blijven ze lang mooi én zijn de sieraden waterproof. De items uit deze collectie zijn gemakkelijk te combineren met sieraden die je misschien al in je sieradenstash hebt. Of kies ervoor om meerdere sieraden uit deze collectie te kopen en te dragen voor een complete look! Britt heeft voor de collectienaam Myla gekozen omdat dit geliefd betekent in de Slavische mythologie:

"Het is voor mij heel belangrijk dat iedereen zich geliefd voelt. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hoe je eruit ziet. Iedereen verdient liefde van anderen maar ook van zichzelf. Daarom ben ik samen met Lucardi deze sieradenlijn gestart zodat iedereen zich geliefd kan voelen zodra zij in de spiegel kijken of door je liefde te tonen aan degenen die je dierbaar zijn. Ik voel mij geliefd door alle belangrijke mensen in mijn leven.’’ 

Om deze reden hebben alle sieraden een naam die liefde of geliefde betekent, of zijn afgeleid vanuit een Romeinse, Slavische, ofwel Griekse mythologie net als de naam van de hele collectie. Tijdens het samenstellen van deze collectie waren er een aantal sieraden die Britt deed denken aan deze belangrijke personen in haar leven. Lees snel verder welke items uit de collectie Britt haar favoriet zijn en waarom!

oorbellen britt scholte lucardi armbanden lucardi britt scholte

Maia & Essie earrings

Britt: ‘’De Maia earrings doen mij denken aan Mandy en de Essie earrings aan Manon. Mandy en Manon zijn mijn allerbeste vriendinnetjes sinds mijn geboorte. Zij zijn meiden die altijd voor me klaar staan en waar ik altijd op kan rekenen. Deze vriendschap is er één waar ik altijd voor zou vechten. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik mij al heel mijn leven geliefd voel.’’ 

Maia & Essie earrings

 

Astera earrings

Britt: "De Astera earrings doen mij denken aan mijn vriendin Carola. Zij is ongekend slim en sterk. Zij leert mij om door te zetten en om overal iets positiefs in te zien. Zij is een mega harde werker en staat voor de kleinste dingen al voor mij klaar. We zijn nu praktisch buren en mijn geluk kan niet op!’’

Astera earrings

Esme bracelet

Britt: ‘’Dit armbandje, de Esme bracelet, vind ik heel goed passen bij mijn vriendin Lieke. Zij is een vriendin die dingen in mij naar boven haalt en aangewakkerd heeft waarvan ik nooit wist dat ik het kon of dat ik het leuk zou vinden. Zij maakt voor mij het onmogelijke mogelijk. Wij zijn echt een Yin en Yang. We zijn het tegenovergestelde van mekaar maar we hebben elkaar nodig om te groeien. Lieke zorgt er voor dat ik een persoonlijke groei doormaak die niemand anders bij mij los krijgt. Dankbaar ben ik haar daarvoor, maar één ding waar ik haar ook dankbaar voor ben is haar steun en support naar mij toe.’’

Esme bracelet

Mandie earrings

Britt: ‘’Mo is een vriendin die voelt als een zus. Toen ik deze Mandie earrings zag, moest ik meteen aan haar denken! Mo en ik zijn eigenlijk zo verschillend maar toch ook weer heel erg hetzelfde. Ik herken heel veel van mijzelf in haar. Als er iemand is die alles al zo goed voor elkaar heeft, is zij het en dat is ook zeker iets waar ik naar opkijk. Ze is mega zorgzaam en ontzettend grappig (en ook onhandig net als ik, haha). Wij horen gewoon bij elkaar, net als zussen.’’

Mandie earrings

Suki bracelet

Britt: ‘’Quinty is een vriendin die alles kan. Zij kan luisteren, kletsen, lachen, huilen maar vooral er zijn op de momenten dat je haar het meest nodig hebt. Zij voelt dingen soms namelijk sneller aan dan dat ik het zelf aanvoel. Zij is ongekend creatief en met haar motivatie om hard te werken wil ik dat ook.  Quinty is iemand die altijd lief en is eerlijk is tegen iedereen. Bij sommige mensen kan dat niet samen maar bij Quin wel, Quin is altijd lief en eerlijk en daarom wil ik de Suki bracelet aan haar opdragen.’’

Suki bracelet


Brisa & Kalila rings

Britt: ‘’Wessel en Ko zijn mijn huisdieren. Wessel is mijn kat en Ko is mijn konijn. Met deze collectie wil ik dat iedereen zich geliefd voelt en als ik van iemand onvoorwaardelijke liefde krijg, is dat wel van mijn huisdieren. Altijd klaar voor knuffels en kusjes. Zij maken mij intens gelukkig, elke dag weer. Ik zou niet zonder ze kunnen en telkens wanneer ik de Brisa en Kalila ring draag, moet ik weer aan ze denken.’’

BrisaKalila rings

Daya necklace

Britt: ‘’Mama is de sterkste vrouw in mijn leven. Hoe ouder ik word, hoe meer ik op haar ga lijken en daar ben ik enorm trots op. We zijn enorm naar elkaar toe gegroeid en zonder haar durf ik veel keuzes soms niet te maken. Zij snapt mij heel vaak als geen ander. Zij is iemand die nog steeds open staat om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Later hoop ik maar half de persoon te zijn die zij is. De Daya necklace vind ik daarom erg goed bij haar passen.’’

Daya necklace


Mila & Ahava bracelet

Britt: ‘’De Mila en Ahava bracelet vind ik perfect passen bij Lisa en Talisia. Zij zijn de belangrijkste zakelijke personen uit mijn leven. Ze zijn mega lief en ook zo sterk. Zij beschermen mij en denken altijd met me mee. Powervrouwen! Ik ben dankbaar voor een samenwerking als deze.’’

Mila & Ahava bracelet

Estrella necklace

Britt: ‘’De Estrella necklace staat voor mijn familie. Mijn achternaam is Scholte maar vrienden van mij noemen mij altijd Scholtie. Geen idee waarom eigenlijk, haha. Ik draag deze naam met trots. Mijn twee broers, vader en mijn opa (die helaas een aantal jaar geleden is overleden) dragen dezelfde naam. Mama en oma mochten deze naam ook dragen. Allemaal stuk voor stuk bijzondere mensen. Deze ketting is ook een soort eerbetoon aan mijn opa.’’

Estrella necklace


‘’Al deze mensen zijn zo belangrijk voor mij. Naast mijn vriend en ikzelf zorgen zij ervoor dat ik bijna elke dag opsta met een lach op mijn gezicht. Zij zijn er voor mij en ik heb ze ook nodig. Zonder al deze lieve mensen was ik nergens. Zij laten mij geliefd voelen.’’

De sieraden collectie Myla by Britt Scholte shop je bij Lucardi

Door welke familieleden en vrienden voel jij je geliefd? Bedank ze met een sieraad uit de Myla by Britt Scholte collectie of laat jezelf geliefd voelen door jezelf te trakteren op een item uit deze collectie. It’s all about spreading love! Wil je meer zien van de collectie, volg Britt en Lucardi dan nu op Instagram via @brittscholte en @lucardi_juwelier!

Shop nu elk item voor €19,99 via onze website!. De collectie is binnenkort ook te koop in onze winkels!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..