Het is inmiddels al jaren een echt fashion statement, maar piercings zijn tegenwoordig populairder dan ooit! Waar we een aantal jaar geleden de navelpiercing op zagen komen, zien we nu veel oorpiercings voorbij komen. Tijd om eens wat meer in de piercingtrend te duiken!

Tegenwoordig zijn er heel veel piercings, die we even voor je op een rijtje hebben gezet.

  1. Helix piercing
  2. Tragus piercing
  3. Neuspiercing
  4. Navelpiercing

Helixpiercing

De laatste jaren is een andere piercing populair geworden: de helixpiercing. De helixpiercing wordt geplaatst in het bovengedeelte van het oor, in het kraakbeen. Na het piercen van deze piercing wordt vervolgens vaak voor een knopje of een ringetje gekozen. Bij Lucardi kun je sinds een tijdje een oorpiercing laten zetten. Dit gebeurt in het vlakke gedeelte van het kraakbeen, en dus niet in de rand, waar je een helix piercing vaak ziet. Bij onze filialen waar dit kan, hebben een goedkeuring van de GGD. 

soorten piercings helix piercing lucardi

Tragus piercing

Waarschijnlijk de derde in het rijtje van populaire piercings, is de tragus piercing. De tragus is het stukje waarmee je je oor dicht kunt drukken of waar je oordopjes achter blijven hangen. De traguspiercing vind je bijvoorbeeld als staafje met aan twee kanten een bolletje, maar ook als een ringetje dat wordt gesloten met een bolletje.

tragus piercing lucardi

Neuspiercing

Naast de oorpiercings zijn ook nog altijd de neuspiercings populair. De neusvleugel piercing is hierbij de bekendste piercing, en de een van de meest verkochte modellen zijn hierbij de neuspiercing ringetjes. Mocht je zelf niet zo’n fan zijn van de ringetjes of het lastig vinden om dit in te zetten, dan zijn ook de neuspiercings wrap around modellen goede opties.

Navelpiercing

De navelpiercings zijn nog altijd populair, zeker wanneer de warmere temperaturen eraan komen! Eigenlijk zie je deze trend altijd weer terugkomen. Voor de navelpiercings heb je keuze uit navelpiercing hangers, maar ook stalen navelpiercing knopjes.

Tegenwoordig zijn verschillende piercings een hele leuke toevoeging aan jouw dagelijkse look! Het is makkelijk in onderhoud, je kunt regelmatig wisselen van nieuwe stijlen sieraden en ze zijn tijdloos! Het laten zetten van een piercing lijkt misschien heel eng, maar het is zo gebeurd! Je hebt er gegarandeerd levenslang plezier van. Voor welke piercing ga jij?

Tegenwoordig zijn verschillende piercings een hele leuke toevoeging aan jouw dagelijkse look! Het is makkelijk in onderhoud, je kunt regelmatig wisselen van nieuwe stijlen sieraden en ze zijn tijdloos! Het laten zetten van een piercing lijkt misschien heel eng, maar het is zo gebeurd! Je hebt er gegarandeerd levenslang plezier van. Voor welke piercing ga jij?

piercings lucardi   

Wist jij dit over piercings?

Piercings bestaan al heel lang. Maar wist jij bijvoorbeeld ook dat de eerste piercing – en dan hebben we het over oorringen – al 2500 jaar voor Christus gevonden werd? En dat de populairste piercing voor vrouwen (los van het gaatjes schieten in het onderste gedeelte van je oor) de navelpiercing is? (33%) Voor mannen ligt dit meer verdeeld, de wenkbrauw-, tong- en oorpiercing liggen hier qua percentages dicht bij elkaar. (rond de 17%) En oké vooruit, nog een laatste feitje: De wereldrecordhouder met het hoogste aantal piercings maar liefst 6925 lichaam piercings heeft? Wat - naar het schijnt – maar liefst een totaalgewicht van 3 kilogram heeft!

Ben jij benieuwd wat er allemaal in het asoortiment van Lucardi aanpiercings te vinden is? Check dan snel hier alle piercings in het assortiment! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..