Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu

Het is LINDA.Koopzondag: alleen vandaag 20% extra korting op alles* met kortingscode: LINDA20 Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Den Bosch Helftheuvel

Den Bosch Helftheuvel

Adres

Helftheuvelpassage 116

5224 AP

Den Bosch

073-3035336

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel

Het filiaal Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel is de tweede Lucardi in Den Bosch. Het is gevestigd in winkelcentrum Helftheuvel. Dit is met 80 winkels onder één dak het grootste winkelcentrum uit de regio. In het winkelcentrum valt er altijd wel wat te beleven. Ga lekker een middagje shoppen, drink gezellig een kopje koffie of ga uitgebreid lunchen bij de horecagelegenheden. Winkelpassage Helftheuvel heeft een gevarieerd aanbod en dat is de reden dat Lucardi Juwelier hier perfect tussen past. Kom snel langs en stta versteld van alle mooie sieraden en horloges bij deze juwelier in Den Bosch!
 

Dames, heren, kinderen: we hebben voor iedereen wat! Het assortiment van Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel is een scala aan de mooiste materialen, stijlvolste sieraden en stoerste horloges. Glinsterende edelstenen in allerlei kleuren. Je vindt hij Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel jouw perfecte sieraad!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel?

Bij Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.


Je kunt bij Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel ook terecht voor allerlei services op het gebied van sieraden en horloges. Wist je namelijk dat je in de winkel gaatjes kunt laten schieten? En dit is in het filiaal helemaal gratis. Je betaald alleen voor de schietoorbellen. Door middel van steriel verpakte schietoorbelletjes worden de oorbellen direct, zonder risico in het oor geschoten. Nog even 6 weken goed verzorgen en dan mag je nieuwe oorbellen uit komen zoeken!


Bij Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)