Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Meppel

Meppel

Adres

Hoofdstraat 53

7941 AC

Meppel

0522-74 50 02

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-21.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten


Lucardi Juwelier Meppel

De historische binnenstad van Meppel heeft ontzettend veel te bieden. Naast historische panden, sfeervolle grachten en bruisende evenementen kun je ook goed shoppen in Meppel! Je vindt zowel bekende ketens als bijzondere winkels midden in het centrum. Door het gevarieerde aanbod aan leuke winkeltjes slaag jij zeker weten na een middagje shoppen.  Kom zeker een keer langs op een vrijdag want dan is het koopavond!
 

Lucardi Juwelier Meppel zit gevestigd aan Hoofdstraat. Hier vind je de leukste winkels om te shoppen! Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de mooiste items in onze collectie. Een mooie ring voor je vriendin, een lief kettinkje voor je nichtje of een stoer horloge als verjaardagscadeau voor je broer. We hebben het allemaalWat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Meppel?

Bij Lucardi Juwelier Meppel kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Heeft jouw lievelingshorloge al een tijdje geen batterij meer? Bij Lucardi Juwelier Meppel kan je jouw horlogebatterij laten vervangen! Ook als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeautje ben jij hier aan het juiste adres. Voor maar €7,99 laat je jouw sieraad al graveren met een bijzondere naam of datum.
 

Bij Lucardi Juwelier Meppel ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)