Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu

2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Ridderkerk

Ridderkerk

Adres

Ridderhof 87

2981 GB

Ridderkerk

0180-435075

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Ridderkerk

Ridderkerk heeft een eeuwenoude dorpskern waar iedere keer om heen is gebouwd of onderdelen van zijn vervangen. Het winkelhart wat daardoor is ontstaan is een overzichtelijk en fijn centrum, waarvan zowel gebieden zijn overdekt als in de open lucht. Het centrum bestaat uit 4 delen, Ridderhof, Koningshof, Jorishof en Ridderkern, deze overdekte delen hebben allevier verschillende winkels, horecagelegenheden, maar zorgen samen voor een compleet en gezellig winkelcentrum!
 

Bij Lucardi Juwelier Ridderkerk kun je terecht voor sieraden horloges en allerlei ander hebbedingetjes. Zo hebben we superhandige dingen die je zeker goed kunt gebruiken. Een verlengstukje voor een ketting bijvoorbeeld: een stukje die je aan kan voegen als je ketting nét even iets te kort is. Of een horlogeband, zodat je eens een nieuwe look aan je horloge kan geven zonder direct een nieuwe te kopen. Zo zijn er nog veel meer producten, dus kom snel eens langs!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Ridderkerk?

Wist je dat we bij Lucardi Juwelier Ridderkerk terecht kunt voor allerlei services op het gebied van sieraden en horloges? Zo kun je batterijen laten vervangen, iets laten graveren, sieraden laten poetsen en oorbelletjes laten schieten! We doen het direct voor je in de winkel en onze medewerkers helpen je graag!
 

Bij Lucardi Juwelier Ridderkerk ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)