Shop deze week elk tweede paar oorbellen met 50% korting. Shop Nu!

Lucardi juwelier Arnhem

Adres

Kronenburgpassage 59
6831 EN Arnhem
Telefoon*: 026-3274052

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 11.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 21.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Arnhem Kronenburg

Winkelcentrum Kronenburg is het grootste winkelcentrum van Arnhem. Met meer dan 110 overdekte winkels is het een heerlijke plaats om lekker rond te lopen en je shoppingbag vol te krijgen. Het winkelcentrum heeft twee verdiepingen, veel modewinkels en horecagelegenheden waar je heerlijk kunt uitrusten met een bakkie koffie en wat lekker om te eten. Door de grote parkeergarage (die trouwens gratis is!) kun je er makkelijk met de auto komen. Ook per bus is het winkelcentrum goed bereikbaar.
 

Opzoek naar een juwelier in Arnhem? Kom dan langs is ons filiaal van Lucardi Juwelier Arnhem Kronenburg! Een leuke winkel waar je rustig rond kunt kijken en je keuze kunt maken. We hebben van alles wat. Snuffel lekker rond tussen onze prachtige armbanden, ringen, kettingen en oorbellen. Of kijk naar onze uitgebreide collectie van horloges. Hier hebben we veel merken zoals Casio, Invicta en Guess.

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Arnhem Kronenburg?

Bij Lucardi Juwelier Arnhem Kronenburg kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Today is a day to shine! Dus als je nog geen oorbellen hebt is het een goede dag om deze te laten schieten. Dit kan bij Lucardi Juwelier Arnhem. We hebben een Inverness-systeem die de oorbellen veilig, steriel en snel in het oor schiet. Je betaald alleen voor de schietoorbellen die je zelf hebt uitgekozen: het schieten zelf doen we in ons filiaal helemaal gratis. Dat is pas leuk!
 

Bij Lucardi Juwelier Arnhem Kronenburg ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..