Gouden kinderkettingen

1 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Laat de kleine prinsesjes en fashionista’s van de familie rondlopen met de leukste gouden kinderkettingen! Bekijk ons assortiment nu op Lucardi.nl!

Je eigen stijl in gouden kinderketting vinden

We hebben geelgouden kettingen voor de schattigste meisjes! Leuke diertjes, vormen en kleurtjes.  Ook in bicolor zijn de kettingen te krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar de hanger van de twee dolfijntjes, de grote in het goud en de kleine in het zilver. Een andere dolfijn is dan weer belegd met een zilverkleurige zirkonia steen. Ook vlindertjes en lieveheersbeestjes mogen niet ontbreken! De lieveheersbeestjes op de kettingen zijn rood met zwarte stippen. Hier zijn er meerdere van: we hebben een hanger met een kapoentje en een parel, maar ook een lieveheersbeestje die op een bloem gemaakt van wit agaat zit. Altijd wel wat leuks te vinden!

Gouden kinderkettingen online bestellen bij Lucardi

Wil je je (klein)dochter, nichtje of buurmeisje blij maken met een leuke gouden kinderketting? Dan kun je dit simpel bestellen op Lucardi.nl. Je kunt ervoor kiezen om het op je eigen adres te laten bezorgen, maar als het een cadeautje is ook op het adres van iemand anders. Je kunt het online zelfs laten inpakken! Betalen kan op verschillende manieren zoals MasterCard, VISA en de Lucardi Giftcard. Bestel snel en maak jouw kleine meisje blij met een superleuk gouden kinderketting!