Gouden zegelringen

Huidige pagina Ga naar pagina

Je hebt een belangrijke meeting, maar het is wel belangrijk om een goede indruk te maken op je collega’s. Je hebt je pak al aan, ergens voelt je outfit toch niet helemaal compleet. Een sieraad doet meer dan alleen het opleuken van je look. Het is de finishing touch, net als de kers op een taart. Dus om je outfit compleet te maken, voeg je een gouden zegelring toe!

Gouden zegelringen for the manly man

Neem een kijkje in onze collectie gouden zegelringen, want je vindt hier vast wel een ring die jouw look afmaakt. Met zo’n ring aan je vinger weet je bijna zeker dat je een goede indruk maakt. Bij Lucardi houden we alle trends op sieraden gebied in de gaten. Dat geldt dus ook voor de heren sieraden. Met ons loop je stijlvol over straat!

Gouden zegelringen geven je outfit niet alleen een boost, maar zien er ook nog eens stoer uit. Zo laat je zien dat je er goed uit wil zien, maar tegelijkertijd straal je mannelijke kracht uit. Denk bijvoorbeeld aan onze zegelring met schorpioen of sterke adelaar. Zo vang je twee vliegen in één klap. Dus hup, hup, hup naar onze collectie zegelringen. Misschien vind je de jouwe vandaag wel!

Gouden zegelringen online bestellen bij Lucardi

Naast onze uitgebreide collectie bieden wij een leuke extra online service aan. Zo is het mogelijk om je nieuwe zegelring meteen te laten graveren! De levertijd is dan ietsjes langer, maar dan is hij wel meteen cadeauklaar of draagbaar!