30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

De jurkjes mogen weer uit de kast want de zomer is er! In deze blog bespreken we de leukste accessoires en sieradentrends waar jij je outfit mee compleet kunt maken. Van enkelbandjes tot koordjes voor je telefoon: bekijk snel onze favorieten! 

Schelpen sieraden – bring us to the beach

Nog zoiets wat helemaal de zomer uitstraalt, schelpen sieraden! Schelpjes zijn leuk op zichzelf te dragen maar ze zijn ook heel leuk te combineren met de kraaltjes sieraden. Bij Lucardi shop je schelpen oorbellen, kettingen en zelfs haar ringetjes.

Schelpen ketting

Kralen sieraden

Deze zomer zien we overal vrolijke kleurtjes en ook in de sieradentrends komt dit helemaal naar voren. Vooral gekleurde kraaltjes zijn helemaal in en worden in verschillende sieraden gedragen, van een armband met kralen tot een kralen choker. Het leuke aan de kralensieraden is dat ze heel makkelijk wat kleur aan een simpele outfit geven én ze zijn goed te combineren met je andere sieraden.

Een koordje voor alles, van je zonnebril tot je telefoon

Waar zonnebrillenkoordjes al jaren een echte zomer must have zijn (hallo festival outfit!) is er dit jaar een nieuw accessoire bij gekomen, telefoonkoordjes! Met deze vrolijk gekleurde koordjes kan je je telefoon perfect met je outfit afstemmen én ze zijn ook nog eens hartstikke handig. De lange koordjes zorgen ervoor dat je je telefoon om je lichaam kan dragen, ook als je geen zakken of tas hebt. Het kleine koordje is juist weer handig wanneer je je telefoon in je hand hebt, door deze om je pols te doen kan je je telefoon niet per ongeluk laten vallen.

Enkelbandjes voor de zomer

Enkelbandjes schreeuwen zomer! Dit mag dan ook niet ontbreken in jouw sieradenstash. Draag jij liever een enkelbandje zilver of een enkelbandje goud? Onze enkelbandjes zijn verkrijgbaar in de materialen staal, zilver, 9 karaat én 14 karaat goud. Shop bijvoorbeeld een mooi schakel enkelbandje en combineer die met je favoriete sandaaltjes.

Enkelbandje

Zonnebrillen

Wat we niet mogen vergeten deze zomer, is een trendy zonnebril. Deze summer essential dragen we natuurlijk het liefst de hele dag. Laten we hopen dat de zon zich elke dag laat zien en we met onze zonnebril kunnen shinen! Bekijk hier de nieuwe zonnebrillen collectie van Lucardi, met de leukste modellen voor maar €4,99.  

Zoveel leuke trends voor de zomer! Wij zijn er helemaal klaar voor en we kunnen niet wachten om onze zomerse outfit te stylen. Welke trend draag jij het liefst heel de zomer?

 

 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..