Elles van Leeuwen

Je sieraden mee op reis nemen op een handige manier

Op vakantie draag jij natuurlijk ook graag je sieraden en horloges om je outfit helemaal af te maken. Maar hoe neem je ze eigenlijk op een handige manier mee? We hebben voor jou de handigste budgetproof tips op een rijtje gezet!


Je armband of ketting opbergen

Niets is zo irritant als wanneer je kettinkje of armbandje in de knoop raakt, is dit toch gebeurd lees dan deze blog over jouw ketting uit de knoop halen. Wil je dit liever voorkomen op jouw volgende reis? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!

Je hebt namelijk alleen maar een rietje nodig om vervelende knopen te voorkomen. Haal het sieraad door het rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Zo kan hij niet in de knoop raken. Knip eventueel het rietje wat korter als de ketting of armband er anders niet past.

Je oorbellen netjes bij elkaar opbergen

Ben jij ook altijd de helft van je oorbelletjes kwijt doordat ze los door je reistas zwerven? Vanaf nu is dat geschiedenis, want we hebben een super handige tip hoe je je oorbellen kan opbergen zodat ze netjes bij elkaar blijven. Zoek een paar losse knopen bij elkaar en steek de oorbellen door de gaatjes van het knoopje en doe het sluitinkje er weer op. Zo blijft een paar oorbellen altijd opgeborgen en raak je geen enkele stuks meer kwijt als je op reis gaat.

Je horloges mee op reis

Wil je jouw horloges ook op een handige manier meenemen waarbij je ook meteen ruimte bespaart? Rol een washandje of kleine handdoek op en doe daar dan je horloges om heen. Simple as that! En nog een tip, als je losse ringen hebt kun je deze in het washandje doen voordat je hem oprolt en je horloges er omheen doet. Zo dient het washandje meteen als een sieraden tasje.

Je ringen veilig mee

Als je je ringen niet in een washandje opbergt heb je altijd nog een andere optie om je ringen netjes mee op reis te nemen, namelijk in een pillendoosje! Je kunt er ook je andere kleinere sieraden in doen die je mee op vakantie neemt. Ze blijven netjes in de vakjes zitten, dus je hoeft niet meer te gaan graven in je koffer om te kijken waar ze gebleven zijn!

Huishoudfolie als trucje

Ook al hebben we allemaal wel eens ruzie met huishoudfolie, het kan ook goed van pas komen! Wist je dat dit ook een trucje is om je sieraden in op te bergen zonder dat het kwijtraakt of in de knoop gaat?

Scheur 2 stukken huishoudfolie af. Leg op het eerste deel netjes je sieraden en leg er vervolgens deel 2 overheen en druk deze goed aan. Rol nu op en je hebt een klein pakketje met alles bij elkaar.

Zo, nu weet je allerlei tips en tricks om jouw sieraden en horloges op een handige manier mee op reis te nemen. Wil je ook na je vakantie je sieraden netjes opbergen? In deze blog vertellen we meer over het opbergen van jouw sieraden!