30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Lucardi krijgt een steeds groter assortiment 9 karaat sieraden. Deze prachtige goudkleurige sieraden zijn scherp geprijsd en dus heerlijk betaalbaar! Voor welk 9 karaat goud sieraad ga jij? Draag jij het liefst 9 karaat oorbellen of ga je toch liever voor een 9 karaat ketting? It’s your time to shine, dus jij bepaalt!

Wat is 9 karaat?

In Nederland mogen 9 karaat sieraden niet verkocht worden als goud, hoewel in veel andere landen zoals Duitsland en Engeland dit wel het geval is. Pas vanaf 14 karaat mogen sieraden in Nederland als goud verkocht worden. Bij 14 karaat bevat het sieraad 58,5% puur goud, dit wordt uitgedrukt in het keurmerk 585. Dit verwijst naar het percentage puur goud in het sieraad. Zo hebben 9 karaat sieraden 37,5% puur goud en het keurmerk 375. De rest van het sieraad bestaat uit andere metalen zoals bijvoorbeeld koper of zilver. Je ziet dan ook dat het ‘geelgoud’ van 9 karaat sieraden een warmere kleur heeft. Dit komt doordat er meer koper wordt gebruikt in deze legering.

Maar blijft 9 karaat goud mooi ondanks dat het geen puur goud is? Zeker! Doordat 9 karaat sieraden minder puur goud bevatten en gemengd zijn met hardere metalen, zijn deze minder kwetsbaar en minder gevoelig voor slijtage. Hoe meer puur goud er in een sieraad zit, hoe zachter het sieraad wordt en dus gevoeliger voor slijtage is.

9 karaat witte ring lucardi 9 karaat oorringen

Sieraden van 9 karaat zijn dus perfect om je sieraden collectie mee aan te vullen, zonder dat je portemonnee meteen leeg raakt. Een 9 karaat ketting kun je bijvoorbeeld eindeloos combineren met verschillende outfits! Lucardi voegt dan ook regelmatig nieuwe trendy 9 karaat items toe aan de collectie. Zowel voor dames, heren en kids! De 9 karaat ringen, oorbellen, kettingen en armbanden zijn perfect met elkaar te combineren. Jij maakt er je eigen jewelry party van!

Top 5 populaire 9 karaat sieraden

Als het gaat om sieraden, dan wil je het liefst meelopen met de laatste trends! Ben je gek op 9 karaat sieraden, dan hebben we hier een top 5 die erg populair zijn binnen onze 9 karaat goud collectie.

1. 9 Karaat ketting met zirkonia hanger

Deze 9 karaat ketting is klein, maar fijn! Je kunt het gemakkelijk met andere kettingen combineren, maar is ook mooi om alleen te dragen. Deze basic mag niet ontbreken in jouw sieraden collectie!

2. 9 karaat hanger hart

Deze mooie 9 karaat hanger kun je zelf aan een mooie ketting hangen. Ook erg leuk om te combineren met kettingen die al een hanger hebben! Hoe meer hangers hoe speelser! En wist je dat je deze ketting ook kunt laten graveren? Zo maak je een ketting extra speciaal en persoonlijk.

3. 9 karaat oorknoppen

Oorknoppen zijn een hele fijne basic voor jouw earparty! Eindeloos combineren is geen probleem met deze oorbellen. Deze ooknopjes hebben een diameter van 5mm en hebben de vorm van een bol. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in 9 karaat goudkleurig, zilverkleuren én rosékleurig. Tijd voor een mix en match!

4. 9 karaat ketting met bar hanger

Ben je gek op veel kettingen en combineer je die het liefst zoveel mogelijk met elkaar? Dan is deze 9 karaat ketting perfect! Gebruik de bar ketting als lange ketting en voeg hier wat kortere kettingen aan toe voor een layer-effect. De ketting is 41 cm en heeft een verlengstukje van 2 cm. Je kunt dus zelf bepalen hoe lang je de ketting draagt!

5. 9 karaat hart armband 

Deze 9 karaat armband met de tekst ‘Love’ is subtiel en leuk te combineren met andere armbandjes. Ook erg leuk om iemand cadeau te doen! Wie kan er volgens jou wel wat extra liefde gebruiken? Met dit armbandje maak je zeker een goede indruk en geef je iets waardevols!

Sieraden van 9 karaat als cadeautje

Verschillende sieraden uit deze collectie zijn ook te graveren. Zo kun je jouw sieraad een persoonlijke touch geven of kun je iemand verrassen met een extra speciaal cadeautje! Ben je niet zo gek op een goudkleurig sieraad? Geen probleem! Wist je dat er van 9 karaat ook zilverkleurige, rosékleurig en zelf bicolor en tricolor sieraden zijn? Er is dus voor iedereen genoeg keus als het gaat om 9 karaat sieraden.

Wil je investeren in een mooi sieraad, wat lang meegaat maar ook trendy en toch tijdloos is? Kijk dan zeker eens bij ons assortiment van 9 karaat sieraden! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..