Zilveren bangles

8 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Bangles zijn armbanden die je in één keer van je arm af kan halen. Harde ronde armbanden met of zonder opening aan de achterkant. Je kunt je hand door de armband steken en hij blijft als vanzelf om je pols hangen. Het mooie van deze armbanden is dus dat iedereen ze past! Hartstikke handig, leuk én modieus.

Je zilveren bangles kiezen

De zilveren bangles die we bij Lucardi zijn allemaal even stijlvol. Er zijn mooie combinaties gemaakt tussen mat en glanzend zilver. Bij veel armbanden is er gewerkt met glinsterende zilveren zirkonia stenen voor een sterke fonkeling. Ook de vormen kunnen verschillen, zo zijn er armbanden die gevlochten zijn of juist een strakke look hebben. Kijk snel op onze website voor ons hele assortiment.

Bij Lucardi online zilveren bangles bestellen

Ready to be stylish? Met deze zilveren bangles gaat dat helemaal goed komen! Bij Lucardi.nl kun je ze simpel en gemakkelijk bestellen. Afrekenen kan op verschillende manieren waaronder Paypal, iDeal en Afterpay. Als je je zilveren bangle armband wil terugbrengen dan is dat geen probleem. Het kan bij ons in alle filialen en is helemaal gratis. Als Mocht het een cadeautje zijn en je hebt geen tijd om naar de winkels te gaan voor inpakpapier dan kun je gebruik maken van onze inpakservice. Wij zorgen dat het ingepakt en wel aan de deur wordt afgeleverd.

Bekijk meer uit ons assortiment

Type model: Bangles
Bekijk meer: 14 Karaat gouden bangle armbanden | Dames Bangle armbanden | Guess bangle armband | Stalen bangles | Stalen dames bangles | Zilveren dames bangle armbanden