14 karaat gouden dames ketting met diamant

8 producten
3
Huidige pagina Ga naar pagina

Diamant wordt niet zonder reden ‘De koning der edelstenen’ genoemd. Het is een edelsteen die altijd glanst en schittert! Diamanten zijn dan ook perfect om te verwerken in sieraden. Ook bij Lucardi voegen we graag een sprankelende touch toe aan een outfit, daarom vind je in ons sieraden assortiment voor dames ook een prachtige collectie diamanten kettingen in 14 karaat goud.

Diamant en 14 karaat goud, een perfecte match!

Voor dames hebben we verschillende kettingen met diamant, zoals zilver, rosé goud en staal. Onze favoriet? Dat is een gouden ketting met diamant, een tijdloze klassieker! De diamanten zijn verwerkt als hangers aan deze kettingen, hierbij is er een grote keuze in vormen. Eén eigenschap hebben ze echter gemeen, doordat deze 14 karaat gouden kettingen zijn afgezet met diamantjes zijn ze sprankelend en modieus tegelijkertijd. En bij Lucardi weet je dat je nooit te veel betaalt, nog een voordeel!

Online diamanten kettingen in 14 karaat goud kopen op Lucardi.nl

Heb jij je favoriete diamanten ketting in 14 karaat goud al gespot op onze website? Dan kan je deze vandaag nog online bestellen op Lucardi.nl, dit gaat gemakkelijk, veilig en snel. Online betalen kan op verschillende manieren, zoals Paypal, iDeal en Afterpay. Ook ruilen of retourneren is geen probleem bij Lucardi Juwelier. Wacht dus geen moment langer en voeg snel een diamanten ketting in 14 karaat goud toe aan je sieradencollectie!