Diamanten heren ringen

Huidige pagina Ga naar pagina

Een zegelring is een ring die in de tijd van ridders en kastelen veel gedragen werd. De rugzijde had in die tijd een gravure, vaak een familiewapen of monogram. Brieven werden met was en deze ring verzegeld, zodat je zeker wist dat niemand anders hem gelezen kon hebben én dat hij kwam van de juiste persoon, met zijn eigen persoonlijke ring. De diamanten heren ringen die we bij Lucardi hebben zijn voornamelijk zegelringen. In deze tijd zijn ze niet meer gegraveerd, maar hebben ze een gladde rugzijde. Toch zijn ze nog steeds even stijlvol.   

Een stijlvolle diamanten heren ring kiezen

De diamanten heren ringen in ons assortiment hebben een geelgouden kleur. Ze zijn afgewerkt met een witgouden baan of hoek waar de diamanten in zijn gezet. Het witgoud steekt mooi af tegen de geelgouden kleur en laat de diamanten zo goed uitkomen.  Ook zijn sommige ringen mat, zodat het glinsterende en glanzende van het witgoud en diamanten nog meer opvalt.

Bij Lucardi online diamanten heren ringen bestellen

Heb je de diamanten heren ring gezien die je graag zou willen dragen? Dan kan je die gemakkelijk op Lucardi.nl bestellen. Betalen kan op verschillende wijzen: Afterpay, paypal en de Webshop Giftcard bijvoorbeeld.  Ruilen of terugbrengen kan in al onze filialen en is daar helemaal gratis! Sla je slag en bestel je diamanten heren ring nu!