Elles van Leeuwen

De leukste bruiloft outfits!

De zomer is dé tijd voor bruiloften, grote kans dat jij ook wel een uitnodiging hebt gekregen dit jaar. Bruiloften zijn niet alleen een ontzettend mooi moment voor the happy couple maar ook voor gasten heel leuk om mee te maken. Het enige lastige is altijd weer de vraag wat je aan zal trekken.

Voor bruiloft gasten zijn een aantal belangrijke ongeschreven regels wat betreft de outfit. Als er een dresscode is wordt het kiezen al iets makkelijker maar zo niet, hou dan deze punten in gedachten:

  • Draag nooit, maar dan ook nooit wit. Spierwit, cremewit, parelwit.. allemaal no go’s. Wit is voor de bruid alleen!
  • Nog zo eentje, draag geen zwart! Hoewel zwart bij bijna elke andere gelegenheid een classy kleur is, is het niet passend voor een bruiloft. Als je toch graag een donkere kleur wilt dragen kijk dan naar donkerblauw of donkergrijs!
  • Denk aan de soort bruiloft. Is het binnen of buiten, overdag of s ’avonds? Houd rekening met de soort bruiloft bij het samenstellen van je outfit.

Met deze regels in het achterhoofd is het tijd om een perfecte outfit te bedenken. We geven je wat inspiratie in verschillende stijlen mét de mooiste sieraden om de look af te maken.

Een romantische look met parel sieraden

Een bruiloft is natuurlijk hét moment om voor een romantische look te gaan. Kies voor lieve pastelkleurtjes, een bloemenprintje of een materiaal als kant. Ga bij deze stijl voor subtiele sieraden met wat sparkle voor het complete plaatje. Ook een goede optie zijn sieraden met pareltjes, of het nu een paar parel oorbellen of een mooi haaraccessoire is!

Een power suit met stoere chunky sieraden

Ben jij niet zo van de jurkjes of heb je gewoon eens zin in iets anders? Je kan heel goed in een mooi pak naar een bruiloft gaan. Let er hier wel op dat je een leuk kleurtje of printje neemt zodat je er lekker feestelijk uit ziet! Bij deze look kan je je outfit net iets extra's geven door voor stoere statement sieraden te kiezen. De Camille sieraden zijn hier perfect voor met de grove schakels!

Een avond outfit met sparkling zirkonia sieraden

Hoewel je elk van de bovenstaande outfits goed op een (warme) zomeravond kan dragen, vraagt een avond bruiloft vaak toch om een net wat meer speciaals. Je kan bij een avond bruiloft kiezen voor wat donkerdere kleuren en vaak ook wat meer sparkling gaan! Je kan de outfit opleuken met mooie schoenen en een tasje maar ook zeker met statement sieraden! Houd je kleding simpel en maak de look af met lekker veel glimmertjes! 

Wat voor bruiloft je ook hebt en voor welke stijl je ook kiest, bij Lucardi vindt je de perfecte sieraden voor elke look!