Disney armbanden

Huidige pagina Ga naar pagina

Ben je op zoek naar een leuk kindercadeau? Kijk dan eens bij de kinderarmbandjes van Disney! Deze armbandjes hebben een hangertje in verschillende disney thema’s, van Mickey en Minnie mouse tot Donald en Katrien Duck of Frozen.

Een leuke disney armband voor iedereen

Er zijn armbandjes in verschillende stijlen zodat er voor iedereen een perfect exemplaar te vinden is. Er zijn armbandjes van zilver met een Mickey of Minnie Mouse hoofdje met roséplating of bezet met gekleurde kristallen. Vind jouw kindje een armbandje om doen maar lastig? Dan kan je ook kiezen voor een armband met een slider sluiting, zo doe je hem  makkelijk om zonder gefriemel met het slotje! De slider armbanden zijn er met plaatjes van de twee Frozen prinsessen én natuurlijk is er ook een armband met een hangertje met Olaf!

Shop jouw nieuwe Disney sieraden bij Lucardi

Naast de armbanden van Disney hebben we ook nog super leuke andere sieraden zoals oorbellen en kettingen. Zo kan je natuurlijk ook een leuke set met verschillende bijpassende sieraden samen stellen! Alle Disney sieraden kan je online shoppen en een deel van de collectie is ook in de winkel te koop. Wanneer je de sieraden online koopt worden ze verzonden naar je thuis adres of naar een winkel bij jou in de buurt waar je ze zelf kan ophalen, net wat voor jou makkelijker is! Is het Disney armbandje toch niet helemaal naar wens? Dan kan je deze altijd ruilen of retourneren in één van onze filialen.